Nieuws

april 2013April 2013

Workshop Zoontjens

Kpieto heeft samen met Roel (communicatie & designmanagement) een workshop verzorgd voor Zoontjens. Aan de hand van een business case werden de deelnemers door de nieuwe aanbestedingswet en emvi criteria geleid.

Foto: Pien van Rijswijk

December 2012

Expo Centrum Hengelo

Op verzoek van Van Wijnen Deventer heeft Kpieto voor het project Expo Centrum Hengelo een project start up verzorgd. Hierbij kwamen oa aan de orde: de wederzijdse belangen van alle betrokkenen, ontwikkeling van soft skills met een doorlink naar de contractuele aspecten van het werk. Voor de gelegenheid had van Wijnen getrakteerd op speciaal “Kpieto-gebak”.

Foto: Peter Spelt; Van Wijnen Deventer

nov2011Oktober 2012

wake-update

Op 25 oktober werd door accountantskantoor Van Herwijnen & Hommersom te Tiel een wake-update voor de bouw georganiseerd. Kpieto werd gevraagd in kort bestek de aanwezige bouwondernemers mee te nemen naar de veranderingen in de markt.

Foto: Marion Enzerink

abnabnSeptember 2012

VAGWW Antwerpen

Voor de leden van VAGWW, afdeling Oost heeft Kpieto in Antwerpen een tweedaagse workshop verzorgd. Oa kwamen aan bod: actualiteiten op gebied van contractmanagement, (nwe UAV 2012); netwerken (elevator pitch) alsmede een blok over Lean Management: hoe eenvoudig toe te passen binnen de infra? De workshop werd door de deelnemers met een 8 beoordeeld.

Fotos: Hans Schwarte; Van Dalen bv Huissen

nov2011nov2011nov2011nov2011
mei 2012

Lezing Junior Glaskamer

Op uitnodiging van de Junior Glaskamer heeft Kpieto een lezing verzorgd over de juridische impact van de NEN 3569. In de voormiddag werden door Tüv Rheinland te Apeldoorn diverse proeven gedemonstreerd.

Foto: Priscilla van Noordenne

abnapril 2012

Bouwlunch ABN AMRO

In Gilze Rijen werd tezamen met ABN AMRO voor haar coporate cliënts een bouwlunch georganiseerd. Naast de economische vooruitzichten voor de markt die door de bank werden geschetst behandelde Kpieto de transitie fase van traditioneel naar innovatief alsmede de impact daarvan op een bouwonderneming.

dakenraadmaart 2012

Winterworkshop Dura Vermeer Academie

In het kader van de Dura Vermeer Academie verzorgde Kpieto een winterworkshop waarbij de UAV-GC-2005 centraal stond. Download pdf.

bouwradiusnovember 2011

Ondergronds Bouwen van Bouwend Nederland

In opdracht van de vakgroep Ondergronds Bouwen van Bouwend Nederland, heeft Kpieto voor Bouwradius een 2-daagse cursus ontwikkeld voor de ondergrondse infra, waarin tal van administratieve zaken op en praktische manier worden behandeld. De workshop werd met een 8,4 door de deelnemers beoordeeld

nov2011nov2011nov2011november 2011

Project Schavenweide

Voor het project Schavenweide (opdrachtgever: Stichting Markenheem) werd een Project Start Up (PSU) georganiseerd.

Foto: Markenheem; Monique Ploeger

Zie ook de website van Klaassen.

 

dakenraadJuni 2011

Driedaagse workshop op IJsland

Voor de leden van VAGWW, afdeling Oost heeft Kpieto op IJsland een driedaagse workshop verzorgd. Oa kwamen aan bod: actualiteiten op gebied van contractmanagement, coporate story van een aannemer (ben je een merk?) en spelende tendensen in de sector als RISNET convenant en Leidende Principes.

bouwend nederlandapril 2011

Workshop Jong Bouwend Nederland

Op uitnodiging van Jong Bouwend Nederland, afdeling oost, heeft Kpieto een workshop verzorgd met de vraag: Is de aannemer een merk? Aan de orde kwamen de corporate story, elevator pitch, product denken en het creëren van een belevenis.